Kerstpakketten

Geachte relatie,

Als sinds 1979 is Kaashandel Dammers actief in de levensmiddelen en kerstpakketten. Vele jaren staan wij al op markten met kaas en aanverwante artikelen, leveren aan horeca en instellingen en vooral de laatste vier maanden van het jaar zetten wij ons in om samen met onze relaties een mooi thema pakket samen te stellen. Deze thema pakketten zijn speciaal samengesteld met het oog op kerst en de jaarwisseling en worden door ons tijdig op het door u gewenste adres afgeleverd. In deze folder vindt u een breed scala aan deze thema pakketten om uw relaties/c.q. werknemers te verrassen. Deze zijn compleet bij ons te bestellen. U kunt uiteraard uw eigen pakket samenstellen door zelf leuke en lekkere producten uit onze winkel te kiezen om een pakket op maat te maken. Elke samenstelling is mogelijk. Heeft u iets speciaals in gedachten óf een bepaalde vraag? Leg het geheel vrijblijvend voor en wij gaan ons voor u inzetten om iets passends te regelen. Bij bepaalde aantallen bieden wij de mogelijkheid om voor u een eigen etiket of opdruk te verzorgen.

Wij willen u uitnodigen om onze showroom in de kaaswinkel te bezoeken. Dit kan tijdens de openingstijden van de winkel. Eventueel ook op afspraak op andere dagen. Bel met de winkel tijdens onze openingstijden op 06 – 53 15 37 44 (Piet) of 06 – 20 33 75 77 (Elly) of stuur een e-mail naar info@kaashandeldammers.nl

Tip: om teleurstellingen van uitverkochte pakketten te voorkomen, kom en bestel tijdig!

 

Graag tot uw dienst!

Medewerkers Kaaswinkel

Kaashandel Dammers

Producten 2023

Hierbij een aantal foto’s van kerstpakket producten uit het nieuwe assortiment! Klik op de foto’s voor betere kwaliteit.